Intro Barbra Streisand by Frits Vinju

Als ik de naam Barbra Streisand hoor gaat mijn hart sneller kloppen, sinds eind 70 jaren een groot zeg maar mega fan van haar, verzamel alles en ben er vaak dagelijks mee bezig, in 2006 heb ik haar live mogen zien in Washington DC zat ik met mijn goede vriend Peter Peperkamp op rij 6, het concert leek wel 5 minuten zo geweldig, zo goed, de dagen vlogen voorbij maar Streisand live was zo bijzonder voor mij.  
Na afloop de stille hoop haar te mogen ontmoeten maar helaas dat lukte net niet, er waren ruim 26000 fans bij dit concert, Barbra Streisand zit in mijn bloed.
                                 

Ruim 72 uur later kwam ik aan op Schiphol, het was een geweldige ervaring geweest, het smaakte naar veel meer maar even op en neer naar de USA doe je niet dagelijks, ook zijn haar live optredens niet regelmatig.

2012 gaat zij weer optreden ze is pas 70 jaar geworden maar ziet er goed uit en een stem die net als in 2006 nog steeds uniek is, de concerten zijn allemaal uitverkocht fans over de hele wereld komen naar dit unieke evenement toe, of ik er zal zijn ? Helaas 2012 geen live concert voor ondergetekende.

Het geweldige nieuws is dat Barbra Streisand naar Amsterdam komt op 6 juni + 10 juni 2013 zal zij optreden in het Zigo Dome in Amsterdam Zuidoost.

6 juni 2013 ben ik om 11.00 uur bij het Amstel hotel om 50 rozen en brief af te geven na overleg met haar beveiliging nemen zij de rozen & brief in ontvangst, staan best veel fans al bij het Amstel hotel, in de middag ga ik naar het Ziggo Dome en kom veel fans tegen en veel bekende Nederlanders, als het 20.30 uur is komt Barbra Streisand het podium op net als in 2006 Washington komt zij plotseling omhoog, de 12000 toeschouwers gaan compleet los, een oorverdovend applaus en Barbra Streisand laat meteen even horen welk niveau zij nog steeds beheerst, een waanzinnig goed concert en staande ovaties, de tijd gaat snel en om 23.15 uur is het na een toegift helaas voorbij, overal onderweg en in de trein hoor je de bewondering voor haar optreden, haar klasse, haar uitstraling, haar niveau.

De investering was redelijk aan de prijs € 495,00 maar meer dan de moeite waard, de vele recensies te zien bij http://www.fritsvinju.nl/106192465 zijn zeer indrukwekkend en allemaal heel erg positief.

10 juni beleef ik het concert opnieuw en weer gaat iedereen los, weer de emotie, weer de spanning, weer pakt ze mij volledig in, wat een wereldster.

Voor mijn gevoel was haar stem zelfs nog beter dan in Washington DC in 2006.

We gaan 2021 in en nog steeds hoop dat er een ontmoeting komt tussen mij en Barbra Streisand, kans is nihil maar je weet nooit !

Ieder mens heeft een droom en dit is mijn droom. 

Hopelijk nog een concert in 2021 liefst in Europa en anders pakken we het vliegtuig.

Helaas brengt Covid 19 veel ellende en verdriet in de wereld, mocht er een concert komen ben ik weer van de partij ongeacht de locatie.

Met vriendelijke groet,

Frits Vinju

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 12:49

Beste Julius f.vinju@hccnet.nl groet Frits Vinju

...
26.11 | 13:13

Ik heb nog een foto van mijn schoonvader uit de tijd , maar weet niet hoe ik deze kan toevoegen. Dries van Eekelen bokste bij Jan Loosekoot in de Valkenburgstr

...
25.11 | 14:45

Heer Ferringa, Deze naam zegt mij niets, ik ben ook van een andere generatie, wellicht kan ik wat oudere sporters eens vragen, groet Frits

...
25.11 | 12:01

Hallo, zegt de naam Andries van Eekelen u iets ?
Nu 87 jaar en gebokst in de jaren 50.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE