Intro Petra Berger by Frits Vinju 2017

Intro Petra Berger


Een groot diva uit Nederland Petra Berger, ik was al jaren een mega fan van haar en heel veel concerten mogen bijwonen todat ze vertelde tijdens een kerk concert in Breukelen dat ze Touched by Streisand ging zingen, toen heb ik even slecht geslapen hoor !
Het resultaat is geweldig staande ovaties bij alle concerten, een mega CD en een geweldige zangeres die ook tijd voor haar fans heeft na het concert, heel bijzonder, een teken van een groot artiest en bijzonder sympathiek persoon.Petra Berger weet met haar engelachtige stem en innemende persoonlijkheid al jaren een grote schare fans in vervoering te brengen. Ze heeft de gave om mensen oprecht te raken met haar stem. Touched by Streisand is een ode aan de vrouw die Berger ooit inspireerde tot een zangcarrière. Niet alleen de mooiste songs van Barbra Streisand passeren de revue, maar ook bestaande en compleet nieuwe nummers die helemaal in de stijl van Streisand passen.Petra bedankt voor de vriendschap en het plezier van je concerten !
Hopelijk gaat 2017 weer een groot feest worden, je bent ruim 25 jaar artiest van een ongekend nivo, proficiat en nog veel gezonde en mooie jaren in de muziek.

Petra zal ook de tour Tribute to Barbra Streisand op de planken zetten, geloof me dat zal een spektakel worden !

We love you,

Frits Vinju

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

30.10 | 15:57

Mooie site Frits en nog bedankt voor Sjakie👍⚽️

...
30.10 | 15:50
Website Frits Vinju heeft ontvangen 123
05.08 | 16:07
Frits Vinju Senior heeft ontvangen 2
21.05 | 10:07
Frits Vinju Senior heeft ontvangen 38
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE