Intro Petra Berger by Frits Vinju

Intro Petra Berger


Een groot diva uit Nederland Petra Berger, ik was al jaren een mega fan van haar en heel veel concerten mogen bijwonen todat ze vertelde tijdens een kerk concert in Breukelen dat ze Touched by Streisand ging zingen, toen heb ik even slecht geslapen hoor !
Het resultaat is geweldig staande ovaties bij alle concerten, een mega CD en een geweldige zangeres die ook tijd voor haar fans heeft na het concert, heel bijzonder, een teken van een groot artiest en bijzonder sympathiek persoon.Petra Berger weet met haar engelachtige stem en innemende persoonlijkheid al jaren een grote schare fans in vervoering te brengen. Ze heeft de gave om mensen oprecht te raken met haar stem. Touched by Streisand is een ode aan de vrouw die Berger ooit inspireerde tot een zangcarrière. Niet alleen de mooiste songs van Barbra Streisand passeren de revue, maar ook bestaande en compleet nieuwe nummers die helemaal in de stijl van Streisand passen.Petra bedankt voor de vriendschap en het plezier van je concerten !
Hopelijk gaat 2019 weer een groot feest worden, je bent ruim 25 jaar artiest van een ongekend nivo, proficiat en nog veel gezonde en mooie jaren in de muziek.

Petra zal ook de tour Tribute to Barbra Streisand op de planken zetten, geloof me dat is een spektakel geweest van ongekende klasse, februari 2019 komt haar nieuwe cd uit een andere kant van Petra Berger Passione Italiana, de eerste berichten en geluiden zijn een juweeltjes !!

We love you,

Frits Vinju

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

27.11 | 12:49

Beste Julius f.vinju@hccnet.nl groet Frits Vinju

...
26.11 | 13:13

Ik heb nog een foto van mijn schoonvader uit de tijd , maar weet niet hoe ik deze kan toevoegen. Dries van Eekelen bokste bij Jan Loosekoot in de Valkenburgstr

...
25.11 | 14:45

Heer Ferringa, Deze naam zegt mij niets, ik ben ook van een andere generatie, wellicht kan ik wat oudere sporters eens vragen, groet Frits

...
25.11 | 12:01

Hallo, zegt de naam Andries van Eekelen u iets ?
Nu 87 jaar en gebokst in de jaren 50.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE