Website Frits Vinju

Barbra Joan Streisand (New York City, 24 april 1942) is een Amerikaans zangeres, actrice, producente en filmregisseuse. In totaal heeft Streisand twee Oscars, vijf Emmy's, acht Golden Globes en een Tony Award gewonnen. Barbra Streisand werd geboren in Brooklyn, New York. In haar jeugd werd ze zangeres in een club. In 1962 tekende ze haar eerste platencontract en haar debuutalbum Barbra Streisand Album won twee Grammy's in 1963. In de jaren 60 zong ze ook in musicals, trad ze op in televisieshows en maakte ze haar eerste film. Streisand is tussen 1963 en 1971 getrouwd geweest met Elliott Gould. Ze kregen een zoon Jason Gould (in 1991 speelde Jason de zoon van Barbra in de film Prince of Tides). In 1998 trouwde ze met James Brolin. Streisand is een fanatiek aanhangster van de Democratische Partij. In 1980 scoorde ze een grote nummer 1-hit met Woman in love. In Nederland was het de bestverkochte single van 1980.[1] Het nummer is afkomstig van haar album Guilty, uit 1980. Een album waarop ze samenwerkt met Barry Gibb. In 2005 werken ze wederom samen aan de opvolger, Guilty Pleasures. Als zangeres scoorde ze in 1997 alleen in de Nederlandse Top 40 nog een nummer 1 hit met Tell him, een duet met Céline Dion. In de Mega Top 100 kwam het niet hoger dan nummer twee. In totaal heeft Streisand meer dan zestig albums uitgebracht, waarvan zo'n vijftien soundtrack-albums bij films. Ze is de vrouwelijke artiest met de meeste gouden, platina en multi-platina albums. Tevens heeft ze in ieder decennium van haar carrière een album in de top 10 gehad. In 2000 nam ze bijna afscheid van het liveoptreden met haar Timeless tour. Haar laatste concert was op 28 september 2000 in Madison Square Garden, New York. In 2006 heeft ze echter weer een tournee gedaan in Noord-Amerika en Canada, samen met Il Divo als haar gast. Het eerste concert van deze tournee was op 4 oktober 2006 in Philadelphia, Pennsylvania en het laatste concert was op 20 november 2006 in Los Angeles, Californië. Voor het eerst in haar meer dan 40-jarige carrière maakte Barbra in 2007 een Europese tour. In 1994 heeft ze wel al in Londen een aantal concerten gegeven maar nu vonden er concerten plaats in meerdere Europese steden. In Zürich, Wenen, Parijs, Berlijn, Manchester, Dublin en Londen heeft Barbra een of meerdere concerten geven. In 2010 werd er een hit van de dj's Duck Sauce naar haar vernoemd. Op 6 en 10 juni 2013 zal ze voor het eerst in Nederland gaan optreden in de Ziggo Dome. Op 6 juni vertelde Streisand dat ze met de Britse zangeres Adele een duet wil en dat zij een nummer schrijft over vrouwen en hartziekten 27 juni 2013 Frits Vinju

Welkom op de website van Frits Vinju

Studio concert Petra Berger Omroep Max 2011, Touched by Streisand, deze speciale uitzending is door de omroep liefst 3x uitgezonden, ook hier weer uitstekende recensies, Petra Berger liet een aantal prachtige nummers van Barbra Streisand horen, zo zuiver, zo vol emotie en met de nodige passie. 

In 2012 heeft Petra Berger & haar band veel concerten gegeven Touched By Streisand en overal volle zalen en staande ovaties, de meeste was ik bij aanwezig en de show was gewoon een top prestatie van deze diva.

Haar uitstraling, stem, niveau kwamen redelijk in de buurt van Barbra Streisand, uiteraard heeft een ieder een eigen vertolking, stem, emotie, chemie, uitstraling.

Petra Berger is een allround zangeres van klassiek tot pop, een diva van een absoluut top niveau en in mijn ogen wat ondergewardeerd in Nederland.

Meer informatie over Petra Berger is te vinden op deze website, kijk, luister maar vooral geniet van deze diva.

   
Hopelijk  na Covid 19 medio 2022 zal Petra Berger o.a. met Jan Vayne weer veel te bewonderen zijn op diverse locaties in Nederland, het geweldige nieuws is dat er een nieuwe cd van Petra Berger is gekomen februari 2019, de naam is Passione Italiana.

Zie voor meet informatie Petra Concerten.

WWW.Petraberger.nl

   

           

Met vriendelijke groet,

Frits Vinju

 

Website Frits Vinju

Petra Berger Touched By Streisand.

People
People who need people
Are the luckiest people in the world
We're children needing other children
And yet letting our grown-up pride
Hide all the need inside
Acting more like children than children

Lovers
Are very special people
They're the luckiest people in the world
With one person, one very special person
A feeling deep in your soul
Says you are half now you're whole
No more hunger and thirst

First be a person who needs people
People, people who need people
Are the luckiest people in the world

Says you are half now you're whole
No more hunger and thirst

First be a person who needs people
People, people who need people
Are the luckiest people in the world


Met vriendelijke groet,


Frits Vinju

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 12:49

Beste Julius f.vinju@hccnet.nl groet Frits Vinju

...
26.11 | 13:13

Ik heb nog een foto van mijn schoonvader uit de tijd , maar weet niet hoe ik deze kan toevoegen. Dries van Eekelen bokste bij Jan Loosekoot in de Valkenburgstr

...
25.11 | 14:45

Heer Ferringa, Deze naam zegt mij niets, ik ben ook van een andere generatie, wellicht kan ik wat oudere sporters eens vragen, groet Frits

...
25.11 | 12:01

Hallo, zegt de naam Andries van Eekelen u iets ?
Nu 87 jaar en gebokst in de jaren 50.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE