Nieuw boek haken met Karin Bloemen 18 oktober 2022.

Karin Bloemen (1960) is zangeres, cabaretière en actrice. Sinds 1983 treedt ze op. Ook is ze regelmatig in Nederlandse musicals, speelfilms en televisieprogramma’s te zien en te horen op de radio. Karin Bloemen won diverse prijzen, waaronder de Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G. Schmidtprijs. In 2011 is ze benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Na het haken van granny squares staan nu cirkels in de spotlight in het nieuwste haakboek van Karin Bloemen. Deze haakprojecten zijn haak-couture voor ieder niveau!

Het derde haakboek uit de Haken à la Bloemen-serie van Karin Bloemen is creatiever, kleurrijker en nog méér Karin dan ooit. Nederlands divahaakster is nog lang niet uitgehaakt in Haken à la Bloemen – Circles & colors! Karin Bloemen is na het grote succes van Haken à la Bloemen – Squares & colors niet meer te stoppen. Met onuitputtelijke creativiteit en inspiratie komt ze met haar derde haakboek. Dit keer staan cirkels op het podium. Ze haakt de mooiste, kunstzinnigste én meest aaibare projecten: van omslagdoeken met schubben of bloemen, vesten met eindeloze cirkelvormen, tot scrunchies, tassen en een hoedje. Karin Bloemen legt alle patronen stap voor stap uit, inclusief foto’s en haakschema’s. La Bloemens haakwerken zijn dé vertaling van haar persoonlijkheid: kleurrijk, vrolijk en flamboyant. Met haar haakontwerpen voelt iedereen zich een superster. Van Haken à la Bloemen – Squares & colors zijn al meer dan 20.000 exemplaren verkocht, en fans staan al in de rij voor de nieuwe haakboeken van Karin Bloemen!

Het inspiratieboek in de Haken à la Bloemen-serie: iedereen kan haken met de square-ontwerpen van Karin Bloemen!
Na het haken van granny squares staan nu cirkels in de spotlight in het nieuwste haakboek van Karin Bloemen. Deze haakprojecten zijn haak-couture voor ieder niveau!

De ‘haak-hype’, ontstaan in de uitdagende tijd van de corona-lockdowns, is nog in volle gang. En dat is eigenlijk geen verrassing, want wie eenmaal begint met haken… is hooked! Karin Bloemen haakt al haar hele leven, maar kwam in 2021 met haar eerste ‘Haken a la Bloemen’.

Nu is er het langverwachte vervolg ‘Circles & colors’, met daarin weer 20 prachtige haakprojecten. Natuurlijk zijn alle ontwerpen weer enorm kleurrijk (à la Bloemen..!), de verbindende factor is het thema van de ronde vormen, de ‘circles’. Het creëert een heel andere uitstraling dan de klassieke ‘granny squares’ en zorgt voor hele nieuwe mogelijkheden en veel speelse creaties.

Oftewel, Haken à la Bloemen – Circles & colors’, is een absolute must voor iedereen met een hart voor haken!

 

Vanaf 18 oktober  2022 is dit boek te bestellen via:

WWW.Bol.Com

https://labloemen.nl/shop/

WWW.Bruna.nl

 

En uiteraard in vele boekwinkels.

Karin Bloemen
Karin Bloemen opent de wolkast
Met vriendelijke groet,
Frits Vinju

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Simone | Antwoord 12.06.2022 18:23

Wat leuk ga het bestellen !

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 12:49

Beste Julius f.vinju@hccnet.nl groet Frits Vinju

...
26.11 | 13:13

Ik heb nog een foto van mijn schoonvader uit de tijd , maar weet niet hoe ik deze kan toevoegen. Dries van Eekelen bokste bij Jan Loosekoot in de Valkenburgstr

...
25.11 | 14:45

Heer Ferringa, Deze naam zegt mij niets, ik ben ook van een andere generatie, wellicht kan ik wat oudere sporters eens vragen, groet Frits

...
25.11 | 12:01

Hallo, zegt de naam Andries van Eekelen u iets ?
Nu 87 jaar en gebokst in de jaren 50.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE