Petra Notte a Venezia

LIEFDESDUET MET ITALIAANSE ZANGER ALESSANDRO NERI                      

Op vrijdag 11 oktober lanceert Petra Berger haar nieuwe single en videoclip Notte a Venezia. Deze Italiaanse popballad is de tweede single van haar recent verschenen album PASSIONE. Haar duetpartner is de Italiaanse zanger en componist Alessandro Neri, die het liefdesduet speciaal voor Petra schreef. De videoclip werd in het holst van de nacht opgenomen in Venetië en gaat op 11 oktober om 15.00 uur officieel online op YouTube.

De samenwerking tussen de twee vocalisten gaat verder dan alleen de opname van de song en de videoclip. Het duet is ook live te horen tijdens de huidige theatertournee 'Passione Italiana' waarin Alessandro optreedt als special guest.   
“Alessandro stuurde mij een jaar geleden spontaan een door hemzelf ingezongen demo van het liedje en dat raakte mij direct recht in mijn hart. De coupletten hebben een prachtige melodielijn om te zingen en de refreinen zijn kippenvelmomenten door de mooie harmonieën. De mix van pop en lyriek die ik in al mijn liedjes zoek heeft hij perfect weten te vatten. De opname van de videoclip was magisch! In een uitgestorven Venetië hebben we op de mooiste plekken van de stad opnames gemaakt." 

Abonneren op het officiële YouTube kanaal van Petra is mogelijk via deze LINK
Je krijgt dan automatisch een melding zodra de videoclip online te zien is.

Er zijn nog vijf theaterconcerten Passione Italiana te bezoeken om het ook 'live' te beleven:

 

www.petraberger.nl

 

Groet,

 

Frits Vinju

Met vriendelijke groet,
Frits Vinju

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 12:49

Beste Julius f.vinju@hccnet.nl groet Frits Vinju

...
26.11 | 13:13

Ik heb nog een foto van mijn schoonvader uit de tijd , maar weet niet hoe ik deze kan toevoegen. Dries van Eekelen bokste bij Jan Loosekoot in de Valkenburgstr

...
25.11 | 14:45

Heer Ferringa, Deze naam zegt mij niets, ik ben ook van een andere generatie, wellicht kan ik wat oudere sporters eens vragen, groet Frits

...
25.11 | 12:01

Hallo, zegt de naam Andries van Eekelen u iets ?
Nu 87 jaar en gebokst in de jaren 50.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE