Petra Passione Italiana

PASSIONE ITALIANA is een reis naar de ziel van Italië met prachtige muziek en boeiende verhalen. Petra Berger brengt een unieke mix van befaamde Italiaanse aria’s, pophits, filmmuziek en eigen repertoire. Van Puccini tot Bocelli en van Caccini tot Cocciante.
Grote klassiekers zoals O Mio Babbino Caro en Caruso, hits en duetten uit de popmuziek zoals La Solitudine en Vivo per lei, cross-overnummers zoals Spente le Stelle en Con te Partiro, prachtige werken van Ennio Morricone en eigen repertoire zoalsTerra Promessa.

De grote passie van Petra Berger is zingen. Ze wordt geroemd om haar kristalheldere stem en de schijnbaar moeiteloze wijze waarop ze klassiek repertoire combineert met lichte muziek. Op haar met goud en platina bekroonde albums zong zij al veelvuldig in het Italiaans. Haar internationale doorbraak kwam met de single Terra Promessa en vervolgens zong zij duetten met Andrea Bocelli en Alessandro Safina.
Nu wijdt zij voor het eerst een heel album en een theaterconcert aan het Italiaanse lied.

Zij wordt ondersteund door een live band met veelzijdige Italiaanse en Nederlandse musici: Edwin Schimscheimer, Frank van Essen, Luca Genta en Alessandro Neri. Alessandro speelt in deze voorstelling een dubbelrol. Hij studeerde piano aan het Conservatorio Guiseppe Verdi in Milaan en behaalde daar ook de titel van chef-kok aan de Accademia Italiana Chef.

Om alvast in de stemming te komen voor het concert, wordt er vanaf 18.00 uur in het theater een Italiaans dinerbuffet geserveerd, bereid door bandlid en chef-kok Alessandro Neri. Hij verzorgt een complete maaltijd met zowel koude als warme originele gerechten uit verschillende streken in Italië. Reserveren online bij het theater via de link.

Met vriendelijke groet,
Frits Vinju

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

12.12 | 11:25

Nice picture

...
30.10 | 15:57

Mooie site Frits en nog bedankt voor Sjakie👍⚽️

...
20.12 | 09:13
Frits & Friends heeft ontvangen 9
30.10 | 15:50
Website Frits Vinju heeft ontvangen 123
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE