Pa Vinju Senior

Pa Vinju met Donna samen in de Rustenbergerstraat 415.

Pa Vinju gaat trouwen met mijn geliefde moeder.

De halve marathon van Amsterdam Pa Vinju na afloop.

Pa Vinju thuis bij zijn moeder op de stadionweg 212

De 4 broers Vinju zonder hun zuster tante Bep op de Stadionweg op de waranda.

Pa Vinju @ Bela Bojtar Rustenburgerstraat 415 3 hoog.

Lekker eten Rustenburgerstraat 415 Amsterdam

Op hun zo geliefde waranda Rustenburgerstraat Amsterdam

Ma & Pa Vinju op weg naar de Bruiloft

Nu gaan ze trouwen in het Stadhuis te Amsterdam.

Trouwen !!!!!!

Pa Vinju geeft advies...…..

Frits Vinju, Pa Vinju, Hennie uit Afrika

Ome Henk Helmers & Pa Vinju op de boot.

Pa Vinju in Artis zijn geliefde dierentuin.

Bij de Chinees, nu dan was het vaak lachen en huilen want Pa Vinju had vele grappen !

Vinju Senior 2

Op de racefiets met zijn broers

Zijn bloed, zijn grote liefde Kattenburg Amsterdam

Seppel Vinju de oogappel van Vinju Senior, de zoon van zijn geliefde zuster Bep Vinju

Broer van Vinju Senior Wim Vinju en op de achtergrond Tante Bep Vinju

Familie Vinju met uiteraard Frits Vinju Senior en de rest van het gezin.

Het zonnetje in huis....

Pa Vinju gaat met mijn moeder trouwen, hij bokste toen nog 1 wedstrijd in Krasnapolsky Amsterdam.

Seppel Bongers Vinju de zoon van Tante Bep, de lievelings neef van mijn vader, is vaak bij Seppel in Allicante op bezoek geweest, bleef weken daar.

Oma Vinju

Oma Vinju jarig, Stadionweg Amsterdam.

1938 Kampioen van Amsterdam.

1936 Pa Vinju in de ring.

Pa Vinju & Louis Eerenstein uit Zuid Afrika in Landsmeer, op weg naar restaurant Chinees eten.

Pa Vinju met Mevrouw Frantzen van Woustraat Amsterdam.

Frits Vinju Hans Eerstenstein, Ma en Pa Vinju kaarten in Landsmeer.

Hennie Eerenstein, Pa en ma Vinju

Eens van de mooiste kerstdagen, Pa Vinju met Donna !

Pa en Ma Vinju, Gerda Staneke en Frits Vinju junior.

Bruiloft Anneke en Bela, we staan klaar in de Rustenburgerstraat Amsterdam.

Zuster Gerda gaat trouwen voor de Ruijsdaelkade Amsterdam.

Gezelligheid kent geen tijd,liefde.

De start met 3 pleegdochters !

Trouwfoto Pa en Ma Vinju

Memories 100 jaar oud.

Aankomst Schiphol Tante Guus !

Pa Vinju Senior, een beul van een man 1.98 meter 145 kg zeer forse handen en extreem grote voeten, hij paste niet altijd op ieder toilet, als hij bij mij in de auto zat was het zwaar sturen.

Het waren altijd weinig of geen woorden maar wel daden, voor de hel niet bang, indien noodzakelijk stapte hij op iedereen af, in de ring een beest geweest, oersterk, een ongeleid projectiel die soms redelijk uit de band sprong.

In zijn jonge jaren bokste hij amateur wedstrijden onder begeleiding van zijn toenmalige trainer en vriend Karel Boskemper ook destijds bondstrainer NBB, het ging om partijen zoals de kampioen van Amsterdam tegen de kampioen van Rotterdam de verhalen van 100 jaar geleden logen er niet om het ging er redelijk heftig aan toe, geen woorden maar daden was het verhaal, er moet sap uitkomen riepen ze om de ring heen.

Het is een warme dag in Amsterdam geweest, er is een groot boks gala in de avond in de Apollohal te Amsterdam, Nederlands kampioen uit Rotterdam ( mogelijk ) luc van Dam bokst de hoofdpartij, zijn tegenstander haakt geblesseerd af, Karel Boskemper bondscoach van de NBB en beste vriend van mijn vader komt naar voren en stemt toe in de toen zeer jonge en onervaren pupil  Vinju Senior, voor een vervangende demonstratie partij tussen Vinju Senior en ( mogelijk ) Luc van Dam, het is een redelijk slagveld 3 ronden lang, uiteindelijk verliest mijn vader nipt op punten, mijn moeder en zeer jonge zuster Riek waren aanwezig en het was een geweldige belevenis ook al is het 100 jaar geleden.

In die tijd waren de wedstrijden 3 x 3 minuten met bloot bovenlichaam, een foto onder geeft een beeld hoe het er toen aan toe ging.

Na de oorlog was mijn vader veel van zijn joodse vrienden kwijt veelal boks vrienden, toch is hij nog een keer in de ring gestapt tegen Karseboom die volgens vele niet echt netjes was geweest tijdens de oorlog, de nog levende joodse vrienden van mijn vader kwamen naar http://www.frascatitheater.nl in hartje Amsterdam, zij hadden een taart meegenomen voor mijn vader, het gevecht duurde niet lang, de nacht na het gevecht is Karseboom overleden aan een hersenbloeding, of het iets met sport te maken heeft is een ander verhaal in compleet andere en soms bizarre tijden.

Mijn vader vertelde mij veel over politieman Sam Olij die een viezerik was en zijn eigen vrienden aangaf waaronder Ben Bril, Pa Vinju was niet bang voor hem en provoceerde hem openlijk, hij walgde van Sam Olij en liet dat zonder probleem merken, Sam Olij was een Politieman maan een zeer dubieus mens.

Veel Joodse vrienden verloren, deed hem pijn, Sam Olij stond op zijn lijstje.

Een confrontatie met x personen was geen enkel probleem voor hem, hij was in zijn nadagen veel in Artis te vinden en vermaakte zich daar dagen lang, ook de trainingen van Ajax was hij een graag geziene gast, dagelijks ging hij naar banketbakker Kwekkeboom in Amsterdam en haalde er zijn broodje kroket, Kwekkeboom was en is altijd druk en mijn vader stak gewoon zijn hand op als het personeel vroeg wie er een broodje kroket had besteld, betalen ? in de tram betaalde hij nooit, de strippenkaart verdween in zijn hand en de controleur lieten hem zitten.


Kolenhandel Ome Joop Gouwenrok was een begrip in onze buurt maar niet altijd 100% betrouwbaar, het gebeurde dat mijn moeder voor de sigarenwinkel een flinke hoeveelheid kolen bestelde antraciet, echt goed branden wou het maar niet, Pa Vinju ging op onderzoek uit en kwam er snel achter dat het geen antraciet was maar een slecht merk, meteen bezocht hij Ome Joop Gouwenrok, die ontkende alles, de zaak escaleerde onmiddellijk geen woorden maar daden was het antwoord van Pa Vinju, dezelfde dag is alles vervangen door Ome Joop Gouwenrok, vrienden zijn het nooit meer geworden later.

Boodschappen bij AH haalde hij en toen die tijd woog hij de groenten en fruit af en plakte er een sticker op, na de sticker ging er nog een extra kg bij, hij was een soort Pietje Bel altijd in voor een grap en een grol, niet altijd nadenken over de mogelijke gevolgen, mee naar Ajax was altijd een feest een kaartje kopen ? meer niet dan wel hij liep gewoon door, vooral in het oude Olympische Stadion in Amsterdam kon dat toen nog, nu met alle controles zou dit onmogelijk zijn.
Bij alle wedstrijden van Alex Blanchard was hij aanwezig en liet dat duidelijk merken er moet sap uitkomen, mijn amateurwedstrijden stond hij verstopt achter een pilaar, nooit geweten waarom.

Mijn moeder had er geen makkelijke man uit en dan druk ik mij heel zacht uit, toen zij met hem trouwde was zij weduwe en moeder van 3 dochters, mijn zusters hebben mijn vader altijd 100% geaccepteerd en stonden voor hem altijd klaar.

In mijn tijd als computer operator bij Rank Xerox B.V. in de maassluisstraat Amsterdam kwam hij regelmatig in de avonduren langs om even koffie te drinken, na een aantal maanden was er onrust er werden cervelaat worsten vermist uit het bedrijfsrestaurant ? Pa Vinju Senior wist van niets ? 

Je bent jong en haalt je rijbewijs, en dan je eerste auto een VW kever, via een goede collega kwam ik terecht bij autobedrijf Thomas in Amsterdam, een mooie VW kever, hij zou een beurtje krijgen en was helemaal in orde, spaargeld en mijn ouders deden iets in het zakje, na 2 dagen stopte de auto, om de hoek was de VW Dealer, wij duwden hem naar de dealer en vroegen of hij er even naar wou kijken, kon immers niet veel zijn, in de middag een telefoontje, je auto mag de weg niet meer op, totaal verrot aan de onderzijde, remmen niet goed en ga zo maar door, Vinju Senior ging de verkoper even bellen en die wist van niets, de volgende dag lagen er een aantal ruiten uit in zijn showroom ? Na veel gedonder kreeg ik een redelijk bedrag terug van deze grote miskoop, Pa Vinju moest je niet in de maling nemen en helemaal niet zijn zoon bedonderen, geen woorden maar daden.

Zijn eetpatroon was enorm, een doos cornetto ijs met een inhoud van 12 stuks ging op een avond probleemloos op, ook de hoeveelheid pinda's walnoten was enorm, in de avond ging dat bij de televisie allemaal naar binnen, 10 tompoezen was geen uitzondering, heerlijk waren zijn woorden, ik was als jochie werkzaam bij de banketbakker van der Maat in de Bilderdijkstraat, bestellingen rijden op de zaterdag, op de fiets en later op een Solex, ik verdiende destijds een aardig zakcentje, had vele vaste klanten en kwam in heel Amsterdam, regen, wind of zon de bestellingen moesten eruit, in de avond klaar, kreeg een bedrag en een doos gebak wat over was, ik heb er zelf nooit iets van gezien, op de zondagochtend bij de koffie was de doos standaard leeg, Pa Vinju wist van niets...

Bijna dagelijks ging er een volledige rol beschuit naar binnen, mijn 3 zusters waren de klos en maakten dit dagelijks gereed voor hem, hierna de nodige boterhammen.

Naar zijn werk nam hij standaard een heel brood mee, mijn zusters moesten alle boterhammen belegen en inpakken, 7 broden per week dus, dit was zijn basis de rest nam hij via eerder omschreven manieren tot zich.

Hij is zonder enige voorbereiding eens naar Argentinië vertrokken zijn broer Ko Vinju ( directeur Bols ) opzoeken waar hij al 100 jaar geen contact meer mee had, naar Schiphol vertrokken met een tussenstop in New York aangekomen in Argentinië, zijn broer zat totaal niet op hem te wachten en na 5 dagen kwam hij weer terug naar Nederland en ging doodleuk 4 weken bij zijn zuster logeren in Lelystad en iedereen dacht dat hij in Argentinië zat.

Op verjaardagen, bruiloften en partijen moest ik hem in de gaten houden, zoutvaatjes, borden lichters / wippers het was altijd maar afwachten wat er gebeurde  met Pa Vinju Senior, sommige konden er om lachen maar lang niet iedereen.
Hij maakte voor de gehele familie, kinderen, kleinkinderen hun schoenen, hakken en zolen het ging hem makkelijk af en was altijd gratis.

Als je zijn vriend was kreeg je alles en hielp hij je dag en nacht, was je niet zijn bloedgroep dan kon je het vergeten in alle opzichten.


Hij was geboren en getogen in Kattenburg hartje Amsterdam en was daar erg trots op, later in de sigarenwinkel op de Ruijsdaelkade 155 voelde hij zich ook prima thuis, op de vrijdag ging hij met het pof boek onder zijn arm alle klanten af die hadden gepoft, destijds een weeksalaris en dan kwam het salaris op de vrijdag, mijn moeder hield een kasboekje bij en op de vrijdag was de betaling, ook de familie Hazes in de Gerard Doustraat was een vaste klant.

Het boek van zijn leven was weg Adieu Kattenburg, hij was link en beschuldigde iedereen, gelukkig heeft Harrie Heemskerk alias Harrie Piel een exemplaar kunnen vinden, Harrie was de beste van iedereen waren zijn woorden, een vriend voor het leven, Harrie aanvaarde dat met een knipoog.

Later hebben we nog vele jaren met veel plezier gewoond in de Rustenburgerstraat 415 3 hoog, ook daar kon hij het prima vinden, alleen was er geen douche dus het badhuis was een alternatief en later kwam hij heel regelmatig bij mij douchen in de Goudriaanstraat 20 te Amsterdam.

Klaverjassen, boksen, voetbal dat waren zijn pleziertjes, ook in de oorlog heeft hij de Atek fabriek  gewerkt een textiel bedrijfje wat ook ondergoed maakte voor de Duitsers, de gehele familie werd voorzien van ondergoed, Pa Vinju Senior trok 3 setjes over elkaar aan, hij was ook bevriend met Greet Hofmans een gebedsgenezeres bij het koninklijk huis http://www.geschiedenis24.nl/andere-tijden/afleveringen/2001-2002/Greet-Hofmans-en-het-Hof.html zij werkte tijdens de oorlog ook op de Atek fabriek, hij zorgde vaak voor eten in de oorlog als er niets meer was ging Pa Vinju Senior op pad, vooral in de nacht.

Een Ausweis is een soort werkvergunning die door de Duitse bezetter tijdens de Tweede Wereldoorlog werd ingevoerd, mijn vader werkte tijdens de oorlog bij de eerder genoemde Atek fabriek en was in het bezit van een dergelijke vergunning, hij was dag en vooral in de nacht op pad, om een of andere duidstere redenen waren de Duitsers bang voor hem en hij maakte daar dankbaar en vooral probleemloos gebruik van, tijdens de gehele oorlog was hij gezien de barre en verdrietige  omstandigheden een vrij man en kon bijna overal staan en gaan wat hij maar wilde, hij rilde van de Duitsers maar moest verplicht werken daar.

Op de Ruijsdaelkade 155 was de sigarenwinkel op de 2e etage woonde de familie Hummen, geen vrienden van Pa Vinju en regelmatig een escalatie, op een gegeven moment heeft Pa Vinju hem boven de gracht gehouden, oersterk, hij pakte hem bij kop en kont en liet hem even spartelen.

Ruim 25 jaar gewerkt bij de Atek fabriek en hierna is hij begonnen als opperman en bouwvakker, hij was handig en vooral oersterk dus was een graag geziene gast op diverse bouw locaties in en om Amsterdam, jaren was hij aanwezig bij de ABN - Amro op het Rembrandtplein, zijn hamer was gestolen, hij wist wie het was en heeft dat persoon van de steiger boven de grond gehouden, schreeuwen en brullen, paniek maar zijn hamer was terug, Pa Vinju was geen man die van dit soort praktijken hield, ik steel ook niet dus waarom een ander wel ? waren zijn woorden, hij was goud eerlijk !

De woorden van mijn beste vriend Harrie Heemskerk waren de realiteit, het was een man die meer thuis hoorde in de middeleeuwen, je maakte hem blij als hij mee kon naar Ajax, Boksen een soort schoolreisje was het voor hem.
Snoepgoed, noten, chocolade hij was er altijd mee bezig en een beter cadeau kon je hem niet schenken.

Wij woonden in de Rustenburgerstraat 415 - 3 hoog hartje De Pijp -  Amsterdam, tegenover ons kwam in de Cornelis Trooststraat Ome Gerrit Helmers wonen ( broer van mijn moeder ), we zagen elkaar vanaf het balkon zeg maar achterzijde, er kwam plotseling heibel in de tent, waarom ? ik zou het niet weten, ze provoceerde ons en daagde Pa Vinju Senior uit, probleemloos ging hij de trap af en ik moest mee, via de Dusartstraat stonden 5 man sterk ons op te wachten, Pa Vinju Senior ging verhaal halen, ze vlogen het trapportaal binnen en Pa Vinju Senior trapte probleemloos de deur in, een kreeg hij te pakken en draaide zijn arm uit de kom, mijn moeder werd terecht bloednerveus, haar broer waarom nu ? Ook ik was er absoluut niet trots op maar dat was zijn karakter nu eenmaal voor de Duivel niet bang, de relatie is helaas nooit meer goed gekomen, verdomd jammer, want ik had ook leuke herinneringen aan hun.

De Batavus racefiets ( ik heb hem nog steeds ) bijna dagelijks in de zomer op de racefiets naar Zandvoort, heerlijk ritje en goed voor de conditie, ik werd plotseling afgesneden in de Ferdinand Bolstraat en belande met het voorwiel in de tramrails, plat dus, handen stuk, knie beschadigd en mijn voorwiel zo krom als een hoepel, de chauffeur was redelijk geschrokken en hielp mij overeind, gaf mij zijn telefoonnummer en excuses, naar huis lopend was een klein stukje, x dag racefiets naar Sietsema de fietsenmaker en zelf wielrenner, een nieuw wiel, voorband en stuur was beschadigd een redelijk bedrag van ruim 100,00 gulden, ik bel de chauffeur op en geeft zijn adres, een zeer luxe buurt in Amsterdam Zuid nabij het Beatrixpark, ik met de bon er naar toe, hij deed plotseling lastig en wou niet volledig betalen, ik weer naar huis, Pa Vinju kwam de trap af en ging even in overleg met desbetreffend persoon, hij kwam na amper 10 minuten terug uiteraard met het volledig bedrag, geen woorden maar daden.

Kleding kopen was vaak een probleem gezien zijn extreem grote maten, maar in Varsseveld in de Provincie Gelderland waren een aantal zaken die zijn maten konden leveren, Pa Vinju ging met de trein een dagje kleding kopen, vrijwel altijd alleen en altijd kwam hij terug met een zak vol kleding, zijn schoenen maat 49 - 50 werden besteld bij Zwartjes in de Utrechtsedwarsstraat te Amsterdam.

    

Vrijwel alle partijen van Alex Blanchard was hij van de partij, Alex was zijn vriend noemde hij, ook is hij nog eens een plafond wezen schilderen in een woning aan de Marnixstraat bij Alex Blanchard, trots als een pauw dat hij Alex Blanchard kende, hij regelde voor iedereen een foto met handtekening indien gewenst en gevraagd.

Mijn zoon is de sparringpartner van Alex Blanchard, wie het maar wilde horen, tegen mij liet hij nooit iets merken, hij kwam regelmatig op de trainingen kijken in eerste instantie bij Piet Ter Meulen op het Singel en later bij Sportcentrum Bert Kops op de Weesperzijde, ook met Bertje Kops klikte het en Pa Vinju ging mee naar worstelwedstrijden kijken, de regels begreep hij niet helemaal, vrije stijl & Grieks Romeins maar als Bertje Kops junior op de mat kwam was Senior aanwezig en een groot zwak voor Bertje Kops Junior.

De grote partij was Koopmans - Blanchard, we gingen 4 weken naar de boksschool van Bennie Zwezerijen in Utrecht, slapen, eten, trainen, waren lange weken tot het moment daar was, uiteraard was Pa Vinju aanwezig in Rotterdam Ahoy en was zo trots als een pauw toen wij de ring in kwamen, de wedstrijd was fenomenaal en iedereen stond op de banken inclusief Pa Vinju, helaas liep net iets anders af maar toch een ervaring voor het leven, de x dag kwam Alex even langs in de Rustenburgerstraat Pa Vinju glom nog meer.

https://www.youtube.com/watch?v=0vk02zW3Yx0

Hij noemde mij nooit Frits, mijn naam was altijd Toon de Soep, mijn beste vriend tot op de dag van vandaag Harrie Heemskerk noemde hij altijd Harrie Piel, mijn zuster Riek noemde hij Rooie Riek, mijn zuster Gerda De Beer en zo kan ik er nog een aantal noemen.

Ik woonde destijds met Hilda van de Puttelaar  in de Goudriaanstraat te Amsterdam, Hilda van de Puttelaar werkte full time en ik ook bij Xerox, overdag was er niet altijd iemand thuis dus, de telefoontekeningen waren hoog, de TV ging korter mee, de grap was Pa Vinju Senior kwam lekker op de woning zitten telefoneren, eten, douchen, hij had immers de sleutel voor het geval dat, uiteraard nooit een probleem, maar zeg het dan, er was een ander probleem, soms raakte wij post kwijt, toen uiteraard alles met de post via de brievenbuis, kleine jochies jatte je post dus, heel vervelend, Pa Vinju Senior wist de oplossing, er kwamen 2 muizenvallen te staan in de brievenbus, met die klemmen, de post is nooit meer gestolen daarna.

De laatste jaren van zijn leven ging het jaarlijks naar de zoon van zijn zuster Bep Vinju dat is Seppel Bongers die woonde in Altea te Allicante op vakantie, hij ging dan met de bus op het stadionplein te Amsterdam richting Altea Allicante, de busreis was fors 24 uur lang, voor hem geen probleem, lekker eten, slapen,  hij verbleef daar minstens 4 weken en had het er goed naar zijn zin, hielp waar mogelijk, of Seppel en zijn vrouw daar altijd blij mee waren is een vraagteken.

Regelmatig was hij gewoon even weg, niemand wist waar hij was en kwam gewoon weer thuis in de Rustenburgerstraat hartje De Pijp, waar bent U geweest ?

Ajax was zijn passie en hij ging vaak samen met mij en Hilda naar De Meer of het Olympisch stadion, voor zijn verjaardag hebben wij hem een seizoenkaart gegeven, hij genoot en was altijd aanwezig, regen, wind, storm, vrieskoude het maakte hem niets uit, als Ajax in het Olympisch stadion speelde ging hij zeer regelmatig zonder kaartje, dat waren andere tijden, je gaf een paar gulden en liep gewoon door, niemand hield hem toch aan, in de pauzes was het altijd koetjes repen, een broodje kroket of iets in die richting, na afloop weer naar huis, lekker eten en om 19.00 uur naar Studio Sport kijken, het waren mooie tijden.

Ik heb jaren begeleiding gehad van de bekende haptonoom Ted Troost misschien wel een handvat op het juiste moment, wekelijks op kosten van Rank Xerox naar Rotterdam met een lease auto Pa Vinju ging mee en genoot van dit ritje en de mensen bij Ted Troost waaronder Marco van Basten in de wachtkamer, terug naar Amsterdam was altijd gezelligheid troef en bespraken we vele aspecten van het leven

Wastora Zaandam, Pa Vinju ging er zeer regelmatig heen ?

Verbleef daar vele uren per dag, Wastora was een groot elektronica concern destijds, hij pakte de trein en ging daar uren door de winkel lopen, gratis koffie, gratis koekjes, kortom hij genoot weer.

Mijn zuster Gerda kreeg plotseling jonge sportmensen aan de deur in Landsmeer ? 

Is uw man thuis ? Nee die werkt !  er hing sinds kort een bordje aan de deur in Landsmeer gediplomeerd Kung Fu Leraar geeft in de avonduren les, gratis.

Pa Vinju was doodleuk bezig geweest met een bordje met 4 schroeven te monteren, wat is de grap ?  Ik zou het niet weten.

100 jaar geleden zuster Gerda ging dansen in Krasnapolsky Amsterdam, het was 22.30 uur en Gerda was nog niet thuis 18 jaar jong nu dan wil je wel genieten en amuseren, Pa Vinju vanuit de Ruijsdaelkade naar Krasnapolky waar heel veel jongeren stonden te dansen, hij ging de dansvloer op en haalde Gerda eruit, mee naar huis jij, tijd is tijd.

Ook heeft hij Gerda eens uit het Olympisch stadion gehaald bij een sportdag met avond afsluiting, hij liet haar omroepen en Gerda kwam verbaasd naar de balie ? Mee naar huis je moeder wacht op je en je moet eten, ja makkelijk was niet zeker niet.

De laatste jaren van zijn leven ging hij regelmatig met een oude vriend van vroeger op de trein van Amsterdam naar Maastricht of soortgelijke bestemmingen, hij was dus altijd veel van huis, hij vond dat prettig en zag dit als een soort schoolreisje.


Bij zijn overlijden moesten er 6 man aan te pas komen om hem de trap af te krijgen, 3 trappen in de Rustenburgerstraat 415 3 hoog, het zegt genoeg.

Als ik hem dood in de stoel aantref bel ik een aantal familieleden, ook zijn zuster Tante Bep, Frits maak de stofzuiger open ??  Waarom ? Ik maak hem open en onder de deksel zit een enveloppe met de tekst voor mijn zoon Frits, ik maak hem open en vind € 30.000,00 voor jou en voor de crematie, je vader.

Ik neem 4 weken de tijd om het huis leeg te halen een forse klus, werken, sporten, rouwen maar ik volbreng het toch, na afloop krijg ik hartproblemen en kom in het AMC, de rest is geschiedenis

Een bijzonder mens met een verdomd lastig karakter, ik herken veel dingen bij mezelf van hem, plussen en minnen, bovenal trots dat ik zijn zoon ben.


Frits Vinju Junior

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 12:49

Beste Julius f.vinju@hccnet.nl groet Frits Vinju

...
26.11 | 13:13

Ik heb nog een foto van mijn schoonvader uit de tijd , maar weet niet hoe ik deze kan toevoegen. Dries van Eekelen bokste bij Jan Loosekoot in de Valkenburgstr

...
25.11 | 14:45

Heer Ferringa, Deze naam zegt mij niets, ik ben ook van een andere generatie, wellicht kan ik wat oudere sporters eens vragen, groet Frits

...
25.11 | 12:01

Hallo, zegt de naam Andries van Eekelen u iets ?
Nu 87 jaar en gebokst in de jaren 50.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE